Skip to main content

Potten en vazen voor zijden bloemen kopen?

Zijden bloemen samengesteld in een prachtig boeket of als bloemstuk zijn een kunstwerk op zich. Daarbij is het belangrijk om het kunstwerk op te maken in een prachtige pot of vaas. Dat versterkt het originele en unieke karakter met een blijvend mooie en volle bos namaak bloemen. Flowers by Soul voorziet in deze combinatie met potten en vazen van onder meer Heinen Delfts Blauw en een uniek samengesteld boeket met zijden bloemen. Het is tevens mogelijk dat u een eigen pot of vaas aandraagt om een prachtig kunstbloemen boeket op maat te laten samenstellen.

Potten en vazen voor zijden bloemen: Heinen Delfts Blauw

Flowers by Soul voorziet graag in de beste kwaliteit. Niet alleen als het om namaakbloemen gaat, maar zeker ook voor wat betreft de potten en vazen voor zijden bloemen. Daarom maken wij onder meer gebruik van potten en vazen van Heinen Delfts Blauw. Dit is een kwaliteitsmerk met ontwerpen uit eigen atelier van het bedrijf. De potten en vazen van dit merk zijn van oorsprong bovendien te zien als ambachtswerk. Dat past perfect bij het ambacht van Flowers by Soul als het om het samenstellen van unieke zijden bloemstukken en kunstbloemen gaat. De combinatie zorgt voor een mooi kunstwerk met een volle bos bloemen.

Uw eigen pot of vaas voor zijden bloemen

Flowers by Soul begrijpt dat eenieder een eigen smaak heeft voor wat betreft potten en vazen in combinatie met zijden bloemen. Daarom bieden wij u ook de gelegenheid uw eigen pot of vaas als basis te laten dienen. Zo houdt u gemakkelijk rekening met de vorm en grootte net als met de kleur van de vaas of pot. De keuze voor zijdebloemen om daar een boeket van samen te stellen is eveneens gevarieerd. Daarbij valt te denken aan uw voorkeur voor een bepaald soort namaak bloemen of voor een kleur. Qua kleur en type bloemen zijn er wat dat betreft net zoveel mogelijkheden als voor het kopen van potten en vazen voor zijden bloemen.

Passie en liefde: herkenbaar aan het resultaat

Wij creƫren alle bloemstukken en boeketten van zijde vanuit passie en met alle liefde. Dat is terug te zien in het resultaat. Elke opdracht die wij krijgen, voeren wij uit op basis van maatwerk. Daarom gaan wij ook graag met u in gesprek om uw wensen op het gebied van potten en vazen voor zijden bloemen duidelijk te krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren of een bestelling te plaatsen.